COMdesignStudio

NINAS FABRIK
COMdesignSTUDIO

Hur ser din kommunikation ut?
”Ordet kommunikation kommer från latinets ”communicare”, att göra något gemensamt. Ninas Fabrik hjälper dig visualisera ditt företag, det du vill kommunicera till rätt målgrupp. Och vi gör det tillsammans, för du är experten på din verksamhet, och jag på kommunikation.

Har du rätt kommunikationskanaler för ditt budskap?
Gör din hemsida till en magnet. En del säger ” Jag har aldrig behövt någon hemsida – jag har jobb ändå”. Men hemsidan är inte till för dig. Den är till för dina kunder, medborgarna, användarna för de du redan har en relation till, och för nya potentiella affärskontakter. För att skapa en magnet, kan det innebära att arbeta fram en komplett grafisk profil för dig och ditt företag, din organisation eller förening, eller fräscha till delar utav den. Du bestämmer – jag hjälper dig på vägen fram till besluten och att genomföra dina marknadsföringsmål. När vi nått målet, efteråt, ja, då hänger jag gärna kvar en stund, på lång- eller korttids kontrakt om det behovet finns, för uppdateringar och underhåll. Eller så lämnar jag över så du kan sköta det själv.

Håll liv i den sociala medienärvaron

Närvaro i sociala medier – vilka vill och bör du finnas med i?  Facebook, instagram, twitter eller vilka andra aktuella plattformar är av stor vikt för just din verksamhet? Du bör finnas där dina kunder finns. Du behöver ta hand om dina befintliga kunder och hitta nya vägar till affärer.  Med flerårig erfarenhet som kommunikationsstrateg och gedigen designerfarenhet står jag till din tjänst med:

Kreativa idéer
En logotyp som kommunicerar ditt varumärke, en symbol för essensen i din produkt, en sammansatt text som stärker din position på marknaden, hemsidan och appen  där du inte bara når ut till dina kunder utan väcker ett intresse och en önskan att veta mera, och faktiskt tar del av dina erbjudanden och budskap. En röd tråd skapas i all din kommunikation och marknadsföring.  Digitala strategier, innehåll, sociala medier och ända fram till konstnärlig utsmyckning av ditt hem eller din kontor om så önskas. Kommunikation helt enkelt.

Kommunikation
Att få allt att hänga i hop i en snygg, säljande, informativ och praktisk förpackning. Dina mottagare kommer att uppskatta det, både i digitalt- och i pappersformat. Och din egen vardag blir enklare – ditt budskap blir klart och tydligt. Dina kunder vet vad du erbjuder och vart du finns. Ninas Fabrik erbjuder tjänster på svenska, finska och engelska.

Expert råd
Är den digitala världen en djungel? Vilken plattform ska du välja för just dina behov? Hur ska du nå dina kunder på bästa sätt? Varför hittar inte kunderna dig på nätet? Din hemsida dyker inte upp på Google som du önskar? Behöver du säljande och snygga annonser med ditt budskap, affischer eller annan reklam så hjälper jag gärna till. Ett grafiskt manér, med riktlinjer, logotyp och content management, SEO (sökoptimering) som stödjer dig i ditt dagliga arbete är värt att lägga en stunds fundering på.

Det lönar sig med rätt kommunikation.

FacebookpinterestlinkedininstagramFacebookpinterestlinkedininstagram