Vanlife

Det här med att vara digital nomad. Att bo och arbeta – för mig stundvis, på ett kontor, i en husvagn, på hotell, airbnb, hemma i fabriken och hos nya och gamla vänner. Det kallar jag vanlife.
för en d
igital nomad.

Det handlar om att arbeta online, att som digital nomad med hjälp av den digitala tekniken och alla dess möjligheter arbeta platsoberoende och samtidigt uppleva vår fantastiska värld. Den är så mycket mer än vägen till och från arbetet varje dag!
Det där ekorrhjulet som de flesta känner till- än så länge. Som jag inte heller tycker det är något fel med, om man trivs. Men hur blev det så? Valde du det själv, eller var det någon annan som valde åt dig? För att det skulle bara vara så, det var det som förväntades av dig?

Jag har gjort det jag med, varit anställd och trivts väldigt bra- den längsta anställningen varade fem roliga år. Och någon gång har jag inte funnit mig tillrätta,  eller det har varit tid för någon annat, då har jag också avlutat och gått vidare. Av det här har jag lärt mig mycket, bland annat om mina egna begränsningar, vad och vem jag trivs bäst med om och hur jag bäst levererar, det gör också att jag snabbare kan avgöra om ett samarbete kommer att bli framgångsrikt eller inte. Men också hur jag kan anpassa mig, och när jag inte kan/vill det. Men tack och lov blir jag fortfarande förvånad och överraskad- vi blir aldrig fullärda, vi hinner inte.
Just nu trivs jag så här, som en sorts digital nomad. Med ett ben i varje läger. I bland vickar jag över på det ena, och i bland på det andra. Det betyder också rent företagsmässigt att jag har enskild firma, och då både F och A-skattsedel, för att underlätta för dig som uppdragsgivare framför allt, och för att jag ska kunna tacka ja till olika typer av anställningar och uppdrag.

Digital nomad á la Nina
Jag ska berätta mer om hur just jag arbetar och lever som digital nomad senare. Men det finns bilder, och texter som jag delar med mig av – sådant som jag tar med mig hem från resorna, eller från mitt basecamp- Ninas Fabrik .

Men det här med husvagnen då:

Digitalnomad Vanlife Ninas Fabrik

Här nedan hittar du album med före och efterbilder på vår husvagnsrenovering, och där vi använt en massa olika smartaverktyg. Hammare och spik såklart, symaskin, rollers, tvingar, vattenpass och mycket mera. Du kan kolla in smartaverktyg hos Verktygshandlarn.
Dessutom får du pengar tillbaka om  du är medlem   i Refunder Digital nomad Vanlife Ninas Fabrik .

I dag har vi en pärla, Polar 520 GL som vi trivs finfint med- särskilt efter all tid och allt arbete vid lagt ned. Kika in du också, som över 6000 andra personer har gjort hittills! P.s Den är också tillgänglig för uthyrning- hör av dig via mejl till mig så tittar vi på passande datum.

 

FacebookpinterestlinkedininstagramFacebookpinterestlinkedininstagram